Post by owefhenhighsi on Feb 19, 2022 9:39:16 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sweet Crossing: Snake.io ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sweet Crossing: Snake.io IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ daha fazla jeton hile yapar ▞▞▞
▞▞▞ Sweet Crossing: Snake.io 2022 version ▞▞▞
Oyun Çooooook Güzel,Ama Yeni Kutular Ve Modlar Gelsin.Ayrıca Marketten Karaktere Puan Alması Çok Para.Örnek,Nociye 5 Puan Alcam Ama 5×20=100 Altın Oluyor.Ama Oyun Muhteşeeeeeem
Daha fazlasını görmek istemeye başladım.....
oyun çok güzel slither.io dan da güzel ve 3 boyutlu
Yapan ellerine sağlık çok güzel yapmışsınız bir oyun ama oyun online olacak güzel olurdu bidelemelerde yeni oyunlarda dünyanız ama dünya en güzel oyunu yaparmısınız benim için. Nolur! Bu oyunun ötesinde bir oyun olmuş her şey tek tek eskiden bir gün oyunu oynuyordum nolursun karakter čıksın dedim tam üç karakter çıktı birde oyuna çevrimiçi yarış gelse güzel olurdu ama oyun tek ke liy le çok Güzel !!!!!!!!! !!!!!!!!
Sweet Crossing: Snake.io Інше vos
Her zaman oynadığım harika bir oyun Kuyruğun olduğu bir oyun, tüm şekerleri toplaman gerekiyor ve kuyruğunla başkalarını öldürmeye çalışıyorsun ve birinci olmaya çalışıyorsun ama daha çok gidebileceğin bir oyun var. eve gidin ve krallığınızı yükseltin ve çok eğlenceli! ..
19 - 22 Eylül 2006 - Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi
Aynı yer çok güzel ve teslimat gününü onayla ve teslimatı onayla 😀 Cuma günü geç kalacağım 😸😸
Çok iyi yapmiyo ama güzel bence tavsiye takdir etmek isteyenler için yıldızlar ı bilenlere göre güzel braw stars da praw pas var bunda swett pas avr benzerlerinden biri de bu
güsel oyun içinde bölüm var daha da bölüm eklenebilir meyve kesme gibii
Oyun güzel ama yeni güncelleme ile oyunlar oyunu tekrar tekrar güncellemekte takılıyor ve 20x gibi oyunu güncelledim hala güncelleme istiyor. Ingoogle play'i güncellediğiniz mobile legend one'da bile artık oturum açamazsınız. Hmmm
Son güncellemeden sonra bu oyunu oynamaktan zevk aldım ve bina jetonlarımı aldı ve bu yüzden başka bir fabrika inşa edemiyorum.. Berbat.. Jetonlarım geri gelene kadar bu oyunu oynamayı bırakacağım
Konuşma İngilizcesi Zafer Hoca YDS YÖKDİL Academy - Yumpu
Sweet Crossing: Snake.io Gelegenheitsspiele qbz
kolay olsun ama hiç çok zor benim oyunum oyuncular beni engellemesinler ben oynıyabileim
Sweet Crossing: Snake.io Alkalmi krn
Schöne Bubble Shooter Gelegenheitsspiele jss
Hayatıda en güzel oyun oynamak var kolay yani insan eğlenerek oynuyor
Böyle oyunmu olur yaa oyunlara başlamak istiyorum basiyo lütfən düzeltmein bu oyunu
Merhaba! Ben bu oyunu bozulan tabletimde indirmiştim ve orda çok sevdim. Ama şimdi yürümeye çalışınca indirmedi. Hatta 2 uygulaması sildim yine yüklenmedi. Ben bu kullanıcı oyunlarını yani Mobile Legends: Bang oyununu çok seviyorum ve o beğenilen tabletimde yüklemiştim ve yüklenmişti bu tabletimdede yüklendi ama bu oyun yüklenmedi. Ama yinede herkese tavsiye ederim çünkü harika bir oyun. [Yorumumu okuduğunuz için tşkler] Gerisini okuma rastgele:hkc bkhdwheechqkbqdgkhhceakbbceqjbkgdqh
Sweet Crossing Snake io Apk v1.2.5.2052 Son Sürüm Android Cep Telefonları ve Tabletler İçin Ücretsiz İndir.
Gerçekten eğlenceli ve yeni bir oyun için bir önerim var, bunun gibi bir şey.....! Fish.IO, gerçekten eğlenceli (Fish.IO ve tatlı geçiş) ve eğer yapabilirsen tatlı bir geçiş versiyonu istiyorum, teşekkürler!
Toplanan paralar aşıldı mı? Ne zamandan beri? bu aptalca
(Bu incelemeyi yeniden başlatıyorum:>) Bu oyun tek kelimeyle harika... VE EĞLENCE!! Bu incelemeyi gören herkes bu oyunu oynamalı... Yoldaşlar (doğru mu yazılıyor bilmiyorum..) çok tatlılar!!! Sanki gerçek hayatta benimle yatağımda uzanmalarını istiyorum! Kreasyonlar sadece yaratıcı, ancak Desert Grab and Bounce Ball'a daha fazla yazı ve top eklerseniz sorun olur mu? Yapamıyorsan sorun değil, sorun değil! Ve yakında daha fazla mini oyun görmeliyim..! Bu arada oyunu yine çok seviyorum!!!♡
Müthiş oyun bu oyuna beş yıldız verdi ama benim biraz sorunum var tatlı evim, harika şeyler var ama sorun şu ki gerçekten istikrarlı bir internete ihtiyacınız var ama yine de beş yıldızla derecelendirin!!!XD
Oyun o kadar güzel ki iPhone'lara indirememeniz hoşuma gitmiyor arkadaşımın oynamasını istedim ve oyun onun elma mağazasında bile açılmayacaktı biraz berbat
oyun ama daha fazla şeyler olabilir ama çok güzel bir oyun . üstte kalsın diye rastgele fd83f2irgegidoow3fyegxvxudidveiodhdudyxvdvjdodhdbfgggeieuhrhdgdggdffgfgfdgxdhecdgfhdcdhdgdgffdgddhdcgdxgdcdgdcdgdgd
Oynaması eğlenceli, ancak çoğu durumda düşmanların hepsi YİD'dir, bu yüzden daha az eğlencelidir. Birçok kişi bunu indirmeye başlarsa daha iyi olur ve hepimiz çevrimiçi oynayabiliriz
Eskiden bu oyunu severdim ama şimdi nefret etmeye başladım bir hafta oldu ama hala 3 numarada takılıp kaldım tatlı geçişte her şeyi denedim ama hala ilerleme yok, tsk zamanımı boşa harcıyorum
Bu uygulamaya iki BC veriyorum FACEBOOK'A GELDİĞİMDE NEREYE GİDECEĞİMİ BİLMEDİĞİM ŞEY ÇOK RAHATSIZ EDİCİ
sadece 1 yıldız! Çünkü eski çevrimiçi çevrimdışı değil! Yük yapmak için para harcıyorum! şimdi yaptın, yük sahibi olmak için paraya ihtiyacın var!
Bu Oyun O Kadar Şirin ki Tüm Karakterleri Almak İstiyorum
Güncellemeden sonrasını gerçekten seviyorum. Ama kedi yüzü çok huysuz. Huysuz kedi suratını tavşan ya da piliç gibi sevimli bir yüze dönüştürebilir misin? Lütfen?
Bu harika bir oyun
Buradaki açıklama çevrimdışı bir oyun olduğunu söylediği için biraz kafa karıştırıcı, ancak oynayacağım zaman internet bağlantısı gerektiriyor.
Indir Sweet Crossing: Snake.io - En Son Sürüm Android Için Moonton Tarafından - Moonton'un ilk gündelik io oyunu!
Süper oyun! Biraz slither.io gibi ama daha iyi ve oynayacak daha çok oyun var! (^^) Karakterler çok şirin~❤ Onu seviyorum!
Selin turkgeldi salaksın Yahuuu tatlı bot değil sen git Pk kd oyna a 🧐
Sweet Crossing: Snake.io Įprastos temos dol
Oyunlar çok eğlenceli .. ama gerçekten freida.joe gibi gerçek çevrimiçi isimleri veya . gerçek değil ve bu yüzden oyun sorunsuzdur, tıpkı snake.io gibi çevrimiçi değildir. A.i iyi ama
Çoooooooooooooooooooooooooooo Güzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel Bir oyun yılan oyunu çiflik top oyunu ve dahada çok güzel öne çıkması için jhjhjhjhjhjhjhjhjhj🤨🤔👏👌🤞👍
Artık çalışmıyor, bağlantı olmadığını ve tekrar denememi söylüyor 😭
Lütfen bu oyun özelliklerini güncelleyin, güncel değil ama iyi oyun ama çok zayıf,😤😒😠😟😞💔😾
Oyun ben ilk 2 proyum, ama çok reklam izletiyorlar harika düzeltmein.Onun dışı oyun HARİKAAAA
Şirin konsept ve tasarım. Başta eğlenceliydi ama şimdi oynamak can sıkıcı ve insanlar sebepsiz yere sizinle karşılaşıyor ve sürekli olarak çok eğlenceli veya zorlayıcı olmuyor. Ayrıca LAN oyunlarını da oynayamaz veya arkadaşlarınıza karşı oynamak için bir odaya/haritaya katılma seçeneğiniz yoktur.
İlk oynadığımda.. Güzel.. Ama birkaç gün sonra bağlantı yok dedi.. 🙄🙄
Bu oyunu gerçekten çok seviyorum bu oyunda çok eğlenceli!!
Bir şey, oyunun bir şef öpücüğü olmasıdır. Sadece bir tane değil, aynı türde daha fazla altyapı satın alabilir miyiz diye öneride bulunmak istiyorum. Böylece aynı tarifi/malzemeleri aynı anda yapıp iki katına çıkarabiliriz.
Oyun mu? Lanet olası oyunu bile oynayamadığım için bilmiyorum. Uygulamaya her girmeyi ve yeniden girmeyi denediğimde, sadece "İnternet bağlantısı yok" diyor, kelimenin tam anlamıyla sabit bir internet bağlantım var. Lütfen bu sorunu düzeltin, böylece oyun hakkında uygun bir inceleme yapabilirim.
Çok güzel bir oyun ama bunu arkadaşınla hem çevrim içi hem çevrim dışı oynamalıyız
Sweet Crossing'i gerçekten çok sevdim, hepsine 5 yıldız veriyorum çünkü şimdiye kadar 3. seviyeye ulaştım ve çok uzun zamandır oynamıyorum ve onu seviyorum, bu oyunu gerçekten almalısın, yani eğer bir daha geldiysen neden bu oyunu sevmeyi seçtiğimi merak ediyorum ama iyi ki delirmeyi seçmedikçe o kadar çok reklam yok ama oyuna ilk girişin biraz zaman alıyor ama diğer yönlerden gerçekten iyi
toplayamadığım o kadar çok ürün var ki lütfen düzeltin.
Görüş çok yakın, bu yüzden hızlandırırsanız tepki vermek için yeterli zamanınız yok. BU ŞİMDİYE KADAR GÖRDÜĞÜM EN YAKIN GÖRÜNÜM ve bu tür oyunlardan BİRÇOK oynadım. Bu oyun AYRICA DİĞER OYUNCULARI ÖLDÜRDÜĞÜNÜZ BİR OYUN OLMAK İÇİN ÇOK FAZLA KUTESİYE!
Güzel oyun ama çevrim içi lütfen çevrim dışı yapın plzzz,😭😭😭