Post by hoofpbipireter on Feb 16, 2022 8:57:01 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Death Incoming! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Death Incoming! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufija koda poveča vzdržljivost ▞▞▞
▞▞▞ Death Incoming! 2022 version ▞▞▞
Nič drugega kot oglasi vsakih 15 sekund
Preveč oglasov, po vsaki stopnji je oglas in tudi ko ne želite gledati oglasa, da bi dobili nekaj, se bo oglas še vedno predvajal. Zabavne ravni pa
Ta igra je zabavna in enostavna, nekateri izzivi pa so tako težki, a še vedno zabavni. Všeč mi je grafika........ Vse!!!!
Death Incoming! Pustolovske igre axi
Seveda mi je všeč ta igra, toliko ugank je ena mojih najljubših
Eh koncept za igro ima veliko potenciala..izvedba pa je bila zelo slabo narejena...v bistvu ti pove, kako ubiti fanta in z enim potegom si končal ...takoj sledijo oglasi.. zdi se, da ta razvijalec samo izdeluje igre, polne dodatkov, od njih pa ne bo dobil nobene igre
To je odlična igra, vendar za veliko oglasov. Prav tako je tako zamudna, da se igra včasih zruši. Tudi večina ravni je enaka.
Zelo mi je všeč ta igra, najboljša igra v preteklih časih, vendar je manj ravni skoraj 126 stopenj ali manj ali več od nje, koliko jih je, ne vem skupno, potem se spet pojavijo ravni, ki sem jih igral .Ta igra mora imeti posodobitev, prosim, ta igra potrebuje več ravni.
Zelo mi je všeč, ampak zdaj deluje. ko jo odprem, se sila sama od sebe ustavi....
Death Incoming! Seikkailu grok
Neumna zabava! Všeč mi je! Ustvarjalni užitek!!!
Bonus prekličete po vzvodu in še vedno morate gledati vsiljeni oglas. Zaprem in poiščem drugo igro z manj oglasov.
Všeč mi je bilo, dokler ravni niso ostale enake. Do takrat je bilo zabavno.
Torej, ta igra mi je zelo všeč, vendar ta igra ni za otroke. Glede na to, kar sem videl, je veliko motečih stvari, kot so učinki krvi in mrtva telesa. Zelo sem občutljiv na te stvari, vendar sem razmišljal, če bi naredili bolj smešno in ne tako realistično, ker jo igra moj mali bratranec in ima o tem nočne more. Zato, prosim, naredite nekaj sprememb, na primer, da bo bolj smešno ali srečnejše. Mislim, da je kot igra smrti, vendar ima zelo moteče vsebine.
Zabavno, a zdi se, da je po vsakem kliku oglas! Lahko se ukvarjam z oglasi, ampak ta igra je EXTRA!!!
TBH, igra je dobra, vendar so oglasi vsakič, ko končaš raven in je nadležno.
Oglasi in namigi, ki vas popeljejo nazaj do oglasov, tako da lahko obiščete oglas samo za ogled oglasa. Potem se boste lahko zahvalili, da ste si ogledali nekaj oglasov, da bi dobili .... OGLAS!!! Vem, napetost te je samo ubijala in v tem pregledu je več humorja kot v prvih treh ravneh, vendar manj oglasov
Lepa igra in smrti so ustvarjalne, vendar je dodatek po vsakem uboju. Prav tako ne zaslužite dovolj kovancev, da bi karkoli dobili.
Precej lepa in zabavna ne prav veliko dodaja, da je dobra igra popolnoma priporočilo
Death Incoming! Piedzīvojumu spēles ied
To je samo simulator oglasov. resno. Ne izgubljaj časa. Uganke so neumno preproste, VSE uganke so rešitve z enim klikom. Za VSAKO uganko je oglas. Več časa porabite za gledanje oglasov kot za iskanje rešitev z enim klikom.
Igra je res dobra, vendar se ponavljajoče stopnje začnejo od stopnje 132.
Spodobna igra, vendar postane čez nekaj časa dolgočasna, ker samo ponavljate ravni
Zabavno je za 2 sekundi, ki jih lahko igrate med 30-sekundnimi oglasi. Prisežem, da pogledaš na zaslon in gledaš oglas, dobri Gospod, nehaj
10 sekund predvajanja 30 sekund oglasa. Morda bi bolj užival, če bi bilo malo oglasov
Rad bi temu dal zvezdico, ....ampak ...........ŠTEVILO OGLASOV, kot da sem končal s prvim delom in nato z oglasom, nato pa še z drugim oglasom , in se kar nadaljuje, oprosti😟. Vsekakor bi mi bila všeč vaša igra, če bi dodali nekaj posodobitev.
Običajno me ne moti reklama, saj vem, da se morajo razvijalci preživljati, vendar je to smešno. Običajno, če je oglas med nivoji, ne sme biti daljši od 5 sekund, nato pa ga lahko preskočite. V tej igri ne samo, da morate gledati celoten oglas, ampak mu večino časa sledi še en oglas. Izbrisano, in storil bom vse, kar je v moji moči, da bo čim več ljudi vedelo bolje, kot da bi ga prenesel.
Dobra igra je navdušila
Poglejte, všeč mi je ta vrsta sestavljanke, ki jo res obožujem, toda pot do številnih oglasov zame je vsaka misija vsakič dokončala drugi oglas, tako da sem končal na 60+ lvl
Preveč oglasov, vem, da razvijalci živijo s tem, vendar bi radi imeli več kot 10 sekund predvajanja za 30 sekund oglasa.
Super zabavna igra! Všeč so mi smrti in različne ravni! Nadaljuj z dobrim delom!
Trudim se, da mi je všeč, vendar ne morem v celoti uživati, tako kot veliko oglasov. Gledal sem več oglasov, potem pa sem igral prekleto igro smešno
Sonya The Great Adventure एडवेंचर huvx
Če bi za vsak oglas nekdo umrl, bi bila več kot polovica sveta mrtva.
Všeč mi je ta igra, ena mojih najljubših je res dobra, a jo lahko narediš, da lahko izklopiš kri
Všeč mi je, da je igra zelo zabavna, vendar ima veliko oglasov in vsaka raven ima enega, vendar je igra zelo zabavna, ima veliko načinov za smrt, vendar je zelo zabavna, če vam je všeč ubijanje, potem je to igra za ti