Post by tincchengilire on Feb 7, 2022 16:38:47 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Little Big Snake ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Little Big Snake IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mnoho výdrž hack ▞▞▞
▞▞▞ Little Big Snake 2022 version ▞▞▞
but they're moving,
Luxusní hra
Toto je jen vylepšená verze slither.io, miluji ji!
Na mnoho reklam. Po 10 minutách hraní už to nikdy nestahujte.
Car Parking Multiplayer Simulator lysy
Je to velmi zábavná hra a ve škole ji blokovali
Moje oblíbená hra. Tato hra je lepší než jiná hra s hadem. Miluju jeho kůži. Doufám, že brzy přijde nový skin😗😗😗
... Arkadium Spider Solitaire Mahjong Classic Pretty Tiles Pole Vault 3D Jungle Match Neon Biker Aquablitz 2 Goodgame Big Farm Hexagon Uphill Racing 2 Moto
Little Big Snake Fritidsspill eqb
Webová verze této hry se mi opravdu líbí, nicméně aplikace je nastavena pouze pro mobilní hraní. Když si hru stáhnete, umožňuje pouze mobilní ovládání a žádné ovládání počítače. Tuto hru je tak zábavné hrát v prohlížeči! Pracujte prosím na vývojáři PC ovládacích prvků. Děkuju!
Nejlepší hadí hra z hlediska ovládání a hratelnosti. V poslední době však hra příliš zaostává. Díky tomu je nehratelné. Hra pokulhává i před zimní aktualizací nebo aktualizací pro domácí mazlíčky. Aktualizace: Zatáčky se nebudou registrovat náhodně
AppAgg
Miluji tuto hru, hadi a chyby a grafika jsou úžasné. Tuto hru tak moc miluji
Zábava
Vždy v offline hře zkouším svou síť, ale nemohu se dostat do online hry, takže mě to frustruje, opravte to
👍👍👍👍👍👍🤣🤣🤣
Tato hra je různorodá, ale tato hra obsahuje mnoho reklam, žádný problém, ale tato hra zobrazuje sexuální reklamy to je největší problém této hry, protože tuto hru hrají moje sestra a přítel a bratr, prosím, odstraňte sexuální reklamy
Po hraní této, dobré hry, kde se zvětšíte, ale její ovládání je příliš těžké a nedá se zastavit, je velmi těžké vyhrát a neustálé hraní může ovlivnit zdraví.
Je to zábavné, jednoduché, nepřetěžuje hráče příliš velkým množstvím reklam. Nejlepší na tom pro mě je, že běží hladce, na rozdíl od jiných podobných her. Snadný postup pro skiny... jen si přát, aby při návratu do doupěte živý jako č. 1 dal také nějaké drahokamy jako odměnu!
Přihlásil jsem se do aplikace a nezískal jsem VIP, jak je uvedeno na webu.
Proč se nezdařilo připojení k obsluze...hotovo odinstalování a opětovné instalaci..obsluha se stále nezdařila
Pěkný
Uživatelská příručka - Lego
👍
Vyrůstal na big bandech, zhlédnul se v masivní hře Buddyho Riche, ... v knize „Sabbath Boody Sabbath: The Battle For Black Sabbath“ (2006).
Super hra mám ji rád
Jsem z této hry velmi zklamaný. Po jedné hře další hra nemůže být vždy špatné připojení, musím hru znovu resetovat. Doufám, že se vám podaří tento problém co nejdříve opravit. Protože vaše hra je pěkná a dobře se hraje, pokud není problém.. Děkuji
Dobré, ale doufám, že má také offline marketing, protože ne vždy jsem online
Provedena platba za vip, ale nepromítla se
Little Big Snake is a multiplayer IO game where you grow a snake! Eat the food and bugs to evolve your snake while avoiding other snakes. This popular snake
ovládání je pro nováčka jako já při hraní této hry trochu těžké. tak si raději odinstalujte jinou hru
miluj hru! Nesnáším závady! Mám dva účty a po zakoupení VIP a speciality jsem měl problémy s tím, že se závady množí do té míry, že hru nemohu hrát.
Fajn na odreagování.