Post by tincchengilire on Feb 7, 2022 16:29:54 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Red Ball 4 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Red Ball 4 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ פריצה נוספת לאסימונים ▞▞▞
▞▞▞ Red Ball 4 2022 version ▞▞▞
בילתי אפשרי למשחק. המשחק גרועה
Red Ball 4 משחק הרפתראה בתור כדור (משחק להעביר את את הזמן)
המשחק הכי גרוע אי פעם כמו רמה 54 הוא כמו קשה מדי כמו קשה מדי וזה אפילו לא פיזיקה זה פשוט גרוע וזה מכריח אותך לקנות את זה פוקס פרימיום עריכה: עכשיו סוף סוף הצלחתי עכשיו הבעיה של הבוס היא שיש לי את זה עד לב 1 ואז כשמתתי, הלב אופס ל-3. NOT FAIR RED BALL 4.
סופר כיף וקיבלתי כל הישג במשחק ובכל סקין במשחק זה היה מאוד קשה
עא
ממש כיף אבל אם נגמר החיים אתה צריך לחכות כמה שעות, אז הורדתי 2 כוכבים אבל תכלס משחק חמוד ונוסטלגי
אוהב את המשחק אבל אף פעם לא נוספו רמות חדשות אז ברגע שאתה מסיים זה זה וזה לא לוקח יותר מדי זמן... חבל כי זה אחד מהמשחקים שאפשר להוסיף רמות בקלות...
אני אוהב את המשחק הזה, אבל ההישגים אינם זמינים. תקן את זה.
[וידאו] Red Ball 4, משחק פלטפורמה מהנה לאנדרואיד - Androidsis
חרא משחק אל תורידו
המשחק מהנה אבל זמן ההמתנה לחיים מבאס וישבתי על הבוס של מפעל הקופסאות בערך 5 דקות בשלב השני ולא קיבלתי הזדמנות אחת לפגוע בו, זה רק המשיך להכניס את האויבים הנפיצים ולהחליף צדדים
המשחק מאוד מהנה והוא כאילו אף פעם לא משתחרר והרבה אנשים היו רוצים סוג של משחק כזה
FDG Entertainment, נכשלת. המשחק הזה נעשה בצורה מאוד רפה. כשאויב או כדור פוגע בך, זה לא הופך אותך לבלתי מנוצח, וזה יכול ממש לפגוע בך פעמיים. זה בעייתי בעיקר עבור הכדורים שלא קופצים לך. הפקדים מוזרים והמשחק הזה פשוט פגום בצורה רעה. אני ממליץ לך ללכת למחשב ולשחק בכדור אדום 1. זה הרבה יותר טוב.
כים
זה טוב תורידו מהר
נתתי 3 כוכבים כי המשחק טוב אבל רק שאין שום רמה לפי רמה לפעמים קל ברמה גבוהה וקשה ברמה נמוכה ובוס רמה של 60 זה מאוד קשה ואחרים קלים אני רוצה להגיד בבקשה תעשה את זה קל
אני לא חושב שזה משחק טוב כי כאשר הכדור האדום עשה את זה בקרב הבוס זה להעיף אותי מהמשחק ולהפעיל אותו מחדש!!! בבקשה תקן את הבאגים!
האפליקציה הגרועה ביותר אי פעם, כי אומרים שדורגה ל-3+ ואני מבוגר יותר מזה, אבל בכל פעם שמשחק אני כועס וגם למה אנחנו צריכים לשלם למשחק, כי אם נכשלתם כמה שיותר. אחרי שאתה צריך לצפות בסרטון או לחכות זמן רב. הסיבה שאני לא אוהב את האפליקציה הזו היא כי אני חושב שהיא לא משחקת הוגנת. אני חושב שהם לא רוצים שאסיים את הרמה כי אני לרוב נכשל ומחכה שעה אחת אבל אני מחכה 2 או 3 או אולי אי פעם 4 או 5 או לפעמים אפילו יום אחד שזה 24 שעות. זה הסוף
יהיה משחק נהדר ומהנה, אבל בגלל משך הזמן שאתה צריך לחכות שהחיים שלך יתמלאו מחדש, אתה יכול לשחק רק כעשר דקות. לאחר מכן אתה צריך לחכות בערך 1:40 שעות לפני שתוכל לשחק שוב. מאוד מתסכל. חוץ מזה המשחק נכנס ומהנה.
זה מהנה, עם זאת גיליתי שכאשר כלים חדשים הוצגו לפאזל, זה יהיה כל כך שימושי לדעת כיצד נעשה שימוש בכלי החדש. כמו שציפורים כועסות מציגה ציפור/מיומנות חדשה, זה לא עושה זאת. זה מעצבן
Broonel Red Fine Point Digital Active Stylus Pen Compatible ...
אני חושב שהם צריכים לעשות יותר משחקים קלים או איך שלא תרצו לקרוא לזה אבל צריך להיות עדכון שיישמע יותר כיף ואתה יכול להתחיל את red ball 5 אני עדיין די עצוב כי אני יכול לעבור רמה משהו ששכחתי הרמה ותמיד יש קבל עכשיו שאתה צריך לשלם על זה בנוסף אתה תמיד אומר הו יש לך את החיים שלך בחזרה בוא ושחק למה שארצה לשחק כשאתה צריך לשחק כדי לקבל 5 חיים טיפשים ורק בשביל זה זה לא בסדר אתה לא צריך לשלם עבור החיים!! ובכן זה המחשבות שלי על המשחק הזה אוקיי מצטער אם הייתי כועס אבל זה נכון
(https://play.google.com/store/apps/details?id=com.
קשה לעשות בזה
The Battle Cats Casual pyq
המשחק היה מעניין. שילמתי גם כסף עבור חיים בלתי מוגבלים. אבל מה שאני מוצא לבסוף זה שיש רק 4 שלבים במשחק ובכל שלב יש 10-20 משחקים שהם קלים ומשעממים. רק השלב האחרון היה קשה ובגלל זה רכשתי את החיים הבלתי מוגבלים במחשבה שאולי הרמות הקשות מתחילות מכאן אבל למרבה הצער זו הייתה רמת הסיום.
כיף בטרוף אבל באיזה שהוא שלב מיסתים כל השלבים
ממליץ
משחק מעולה אבל לחקות לחיים לוקח 20 דקות או כסף אמיתי שזה לדעתי ישירה
האפליקציה הזו טובה והכל אבל זה ממש מעצבן שאני צריך לחכות שתים עשרה דקות רק כדי לשחק את המשחק. כמו כן, זה לא שווה את זה לשלם לך כי אני יכול פשוט להמשיך למתמטיקה מגניבה ולשחק בחינם ולא ייגמרו לי החיים. אני גם מתעצבן על הרמות כי יש לנו כל כך מעט חיים המשחק הזה הגון וזה כיף אבל לא הייתי ממליץ ולא אשלם לך
Red Ball 4 Аркади pzn
פעם אהבתי את המשחק הזה אבל כבר לא כי עכשיו אתה צריך לחכות 20 דקות כדי להשיג חיים אחד וגם עכשיו האנשים שעשו את המשחק כל כך תאבי כסף שאתה צריך לקנות אינסוף חיים בלי פרסומות ואז פעם אהבתי המשחקים כי זה עתה היה לך Infinity life המשחק הזה הוא אשפה אל תתקין אותו
זה טוב 😊😁 אבל צריך לחכות יום כדי לקבל 5 לבבות וששיחקתי בזה תוך 2 זה החזיר אותי לשלב 2 בגלל זה עשיתי 3 כוכבים ⚽️🏀🏐⚾️🥎🎯🧿🎱🧶🙃🙂🌏 כי זה טוב!
זה משחק ממש כיף אבל כל הזמן שאני נפסלת אני צריכה לחכות 20 דקות וזה ממש מעצבן
משחק נחמד שיעבור זמן אבל תצטרך להשתמש בכסף כדי להחיות את חייך באופן מיידי ואני חושב שאין צורך לבזבז את הכסף שלך עבור משחק פשוט כל כך.....u. יכול להוציא כסף בפאב במקום. ..
Red Ball 4 Arkādes spēles sjv
הורדה | שרשור אפליקציות לאנדרואיד, מתעדכן! | מתמחים טופ
אבל טיייפההה משעמם..... אבל הרוב כיף..
משחק כדור אדום 4 עברתי לעולם 5 - YouTube