Post by tincchengilire on Feb 7, 2022 16:20:54 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sky Combat: War Planes Online ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sky Combat: War Planes Online IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçı kodu glitch gold ▞▞▞
▞▞▞ Sky Combat: War Planes Online 2022 version ▞▞▞
Olduqca layiqli oyun, amma qorxuram ki, bal ayı bitdikdən sonra onun başqa bir P2W oyunu olacaq... ümid edirəm ki, bizə daha çox təyyarə və hekayə missiyası rejimi verəcəklər.
Oyundan həqiqətən həzz aldım. Müəyyən bir təyyarə üçün bahalı silah və raket alanda məni çox məyus edir, lakin siz onu dəyişdirə və ya başqa təyyarə ilə istifadə edə bilməzsiniz..... Yaxşı bir investisiya deyil.... Yeni oyunçuya lütfən almazdan əvvəl bahalı təyyarə alın. Əgər peşman olmaq istəmirsinizsə, silah və ya raket...
Yaxşı, hamıdan əmin deyiləm, amma bu olduqca yaxşı oyundur, idarəetmələri, qrafikləri sevirəm, amma çəkiliş tək atəş kimi görünür. Ancaq oyun yenidir, ümid edirəm ki, bu düzələcək və növbəti yeniləmələri görmək üçün səbirsizlənirəm
Mobil oyunlar, əla idarəetmə və oyun üçün çox yaxşı qrafika. Dostlar əlavə edib komanda qura bilsək və öz icmalarımızı (məsələn, eskadrilyalar və s.) inkişaf etdirə bilsək, əla olardı.
yaxşı
Google ilə əlaqələndirilmiş hesabım avtomatik başlamır. O, yeni oyuna başlamağa davam edir və mən bunun təsadüfən mənim hesabımda saxlanmasını istəmirəm, ona görə də lütfən, bu tərtibatçıları düzəldin. Bu düzələndə 5 ulduza qayıdacağam. Ən yaxşı realist hava döyüşü.
Bu beş oyundur, amma xahiş edirəm bu səhvi düzəldin, mən görürəm ki, düşmənlərimin təyyarələri partlasalar da hələ də oradadırlar və mən düşmən təyyarəsinə baxanda o qədər də hamar uçmurlar, həmçinin F-15 əlavə edib reaktivlər düzəldirlər. daha ucuz
Zəhmət olmasa oyun xəritələrini, eləcə də qırıcı raketləri artırın. Feniks raketi kimi
Sky Combat: War Planes Online অ্যাকশন xani
Bu oyunu sevirəm! İdarəetmə elementləri özünüzü əsl pilot kimi hiss etməyə imkan verir. Qarşıda güclü hava döyüşü!
Oyun heyrətamiz idi, mən onu sevdim, başqa heç nə oynamadım, amma bu gün təkmilləşdirməli oldum və sonra oynamağa başladım, oyunu xarab etdin Devs, niyə idarəetmə ilə qarışdın? Təyyarəni hərəkət etdirəndə kamera bucağı gülməli gəlir niyə dəyişdin? Oyun şalvar indi ümumi zibil edir. Bu təkmilləşdirmədən əvvəl oyun heyrətamiz idi. İnkişaf etdiricilər, məncə, oyunun əvvəlki vəziyyətinə qayıtmağı düşünməlisiniz
Salam bir sualım var iranda niyə bəzi insanlar oyuna girə bilmirlər?! İran xalqı wifi ilə oyuna girə bilməz! Zəhmət olmasa düzəldin 😃
Yaxşı oyun, lakin gündəlik və həftəlik axtarış səhifəsi kimi daimi problemlərin olması boşdur, ÇOX aşkar hakerlər oynayır, hətta qızılımın bir hissəsi yoxa çıxdı. Bəzi səhvləri düzəltmək üçün yeniləmənin tezliklə olacağına ümid edirik
Ən yaxşı təyyarə oyunu və çox yaxşıdır
Həqiqətən pis oyun sizə öyrədici verir və mən ona toxunsam, hesaba alınmayacaq, ona görə də onu yenidən başladım və qrup yeni təyyarə üçün yeni asqı olacaq, lakin deyilir: “Xəbərdarlıq səviyyəsi 2 tələb olunur.
Əvvəllər oyunu sevirdim, amma son bir neçə gündür daxil ola bilmirəm, sadəcə olaraq yeni bir oyun yükləyir. Bir neçə dəfə yenidən quraşdırmasına baxmayaraq.
Düzünü desəm, əyləncəli və zəhmli oyundur, lakin bu, məni yenidən başlamağa vadar edir, əgər bunu etməsəydi, bu oyuna 20 ulduz verərdim.
ÇOX YAXŞIDIR!!!!!! Buna görə tövsiyə olunur!!! Bu oyunu sevirəm!!! Yeganə problemim odur ki, daha çox təyyarə əldə etmək çətindir. Xahiş edirəm onları ucuzlaşdırın.
Daha real təcrübə üçün uçuş və eniş hərəkətləri, eləcə də müxtəlif kamera bucaqları və missiyaları olmalıdır!!!!
Cavab üçün təşəkkür edirəm, alış-verişin yaxşı olduğunu başa düşürəm. Mənim yalnız iki təklifim odur ki, silahları quraşdırdıqdan sonra başqa təyyarələrə daşısınlar, bu, çoxlu kredit/qızıl ehtiyacını xeyli azaldar. Yoxsa köhnə silahları satmaq imkanı? Başqa, məncə siz sükanı səhv başa düşmüsünüz. Mən sadəcə olaraq ona funksionallıq əlavə edə biləcəyimi soruşuram. Mən təyyarəni əymək qabiliyyətini nəzərdə tuturam. Yalnız X və Y girişlərindən daha çox, lakin Z oxu da. Ekranda və ya avtomatik idarəetmələr ən asan olardı. Vaxt ayırdığınız üçün təşəkkür edirik.
İndiyə qədər əyləncəlidir, amma mən oynamağa təzə başlayıram. Bir müddət oynadıqdan sonra rəyimi yeniləyəcəyəm.
Bo nədı qızaəə
20000 sikkə və təkmilləşdirmə balları üçün başqa 49 peso müqabilində 49 peso aldım və o, mobil yükümü doldurdu, lakin artıq e-poçt göndərdiyim əşyanı almadım, lakin heç bir cavab yoxdur.
Yaxşı Qrafiks, yaxşı Hərəkətə nəzarət, Lakin F16 və ya Jaguar kimi köhnə qarışıq döyüş təyyarəsi versiyaları ilə yanaşı bəzi əlavə hərəkət mexanizmləri tələb olunur. Raket sistemi və radarı yaxşıdır...
Yaxşı, lakin oyun çox üyüdülmə tələb edir, çünki bir matçdan alınan maaş çox azdır.
Mən yaxşı miqdarda qızıl sərf etdim... Yalnız YÜKLƏMƏ XALLARI əldə etdim! ƏGƏR MƏN İSTƏYƏYƏMƏM EM ALARdım, zəhmət olmasa bunu düzəldin. Əks halda bu, yaxşı qrafika və asan idarəetmə ilə yaxşı oyundur
Sky Combat: War Planes Online Akcijske igre vezb
Sky Combat: War Planes Online অ্যাকশন xani
Oyun yaxşıdır və qrafika yaxşıdır, lakin daha çox təyyarə əlavə etməli və onları qazana bilməsi üçün mütləq pul ödəməli deyilsiniz, çünki əksər oyunçuların pulu yoxdur və ya valideynlərindən bir az pul istəməlidir. və bu, qablarınızdan layiqli mükafat almaqdan daha çətindir, yüzlərlə qızıl xərcləmişəm, hələ də layiqli heç bir şey əldə etməmişəm, yalnız 1 yüksək bal və ya qızılımın geri qaytarılması məyusedicidir, o qədər saxtadır ki, ümidlərlə oynamağa davam edəcəyəm. TY.
YENİLƏNİN zəhmət olmasa. Onun çılğın potensialı var. Daha çox reaktiv əlavə edin, daha çox. Dəli qiymətlərinizi aşağı salın və texnoloji ağac üslubunda kilid açma sistemi edin
bəzi məsələlər: 1 çox reklam bağlana bilməz. vaxt məhdudiyyəti yoxdur. yenidən başlamağı tələb edir, buna görə də reklama baxmaq üçün mükafatlar heç vaxt verilmir. 2 oyunun daha çox inkişafa ehtiyacı var. 2 oyun rejimi və üç mənzərə darıxdırıcı olur. 3 tez-tez öldürüldükdən sonra kürü tökür, artıq bir neçə raket sizin üzərinizə kilidlənir. bir neçə ikinci güzəşt dövrü təsis edin. 4. təyin edilmiş silahları dəyişdirə bilməmək, ehtiyatsızlıq səbəbiylə topaldır. 5 mənim Google oyun hesabıma qoşulmazdan əvvəl oyuna bir neçə dəfə başlamalıdır
Bu oyun bir çox təkmilləşdirmələrə ehtiyac duyur, əsas problemlər daxili görünüş yoxdur və nəzarət çox pisdir.Oyunu yaxşılaşdırmaq üçün raketlərdən istifadəyə daha çox məhdudiyyət tətbiq etməyi və döyüş vaxtını artırmağı təklif edirəm. Oyunun yeni çıxdığını bilirəm, əks halda bu rəyi yazmamışam 😌. Uğurlar
Hər şey yaxşıdır və hamardır, amma 6 düymlük ekranda hədəfi görə bilmirəm, yalnız qırmızı nöqtəni görürəm, bu da məni bu oyunu oynamamağa məcbur edir,
Təyyarələr çox bahadır
Mən çoxdandır oyunu oynayıram və xoşuma gəlir. Mən tərtibatçılara əlavə etməyi təklif etmək istəyirəm: F-16, Eurofighter Typhoon, Rafale, SU-35S, Mig-35 və F-15
Bu oyunda çoxlu səhvlər var, Bəzən avtomatik kilid görünmürdü. O, həm də oyunlarda qalib gəlmək üçün pul ödəyir. Və lütfən, oyunçuya xəritəni seçsin.
Cox super qrafika
Yaxşı oyun amma daha çox silah və təyyarə lazımdır. Sadəcə, bu çətin vaxtlarda çox pulu olmayan insanların xərclədiyi yerə qiymət verin. Çox sağ ol.
Bunu oynamaq həqiqətən əyləncəlidir. Nəzarətə öyrəşmək o qədər də çətin deyil və qrafika heyrətamizdir. Bu yaxşı oyun olduğundan, müharibə qanadları kimi İkinci Dünya Müharibəsi it dalaşı oyunu edə bilərsinizmi? Sadəcə soruşuram.
Əla oyundu...
Bəzi oyunçular döyüşə daxil olduqdan sonra FPS düşməsini düzəldin... Bu, çox bezdiricidir... Və 20 dəqiqədən çox oynadıqdan sonra FPS düşür...
Tower Conquest: Tower Defense Strategia skwj
Bu oyun heyrətamizdir, təyyarənin asılqanın yanında dayandığı lobbi çox xoşuma gəlir, qrafika yaxşıdır, lakin oyun zamanı siz qrafikanı lobbi ilə müqayisə etsəniz, bu, olduqca aşağı və darıxdırıcı olur, ümid edirəm ki, qrafika daha da təkmilləşdiriləcək və bir az da təyyarə mexanizmi də
İdeya və oyun, o cümlədən idarəetmə yaxşıdır. Ancaq qazanmaq üçün başqa bir pos ödənişidir. Pulunuz varsa, oyun tərzindən danışa bilərsiniz. Siz dərhal başqa bir oyunçu tərəfindən sökülürsən. Sizdə HP yoxdur, sürət o zaman itirirsiniz.