Post by tincchengilire on Feb 7, 2022 16:14:55 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ STAR: Super Tricky Amazing Run ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ STAR: Super Tricky Amazing Run IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgaudinėja pinigus ▞▞▞
▞▞▞ STAR: Super Tricky Amazing Run 2022 version ▞▞▞
Taigi iš tikrųjų šis žaidimas yra labai įdomus, kai kurie lygiai yra labai sunkūs. Ir pas mus per daug skelbimų. Prašau, asmuo, kuris tai padarė, yra genijus, bet pls skelbimai.
Man patinka jūsų žaidimas, nes galime žiūrėti skelbimą, kad dar pabandytume, bet galime tai daryti amžinai. myliu Justiną
Labai mielas iššūkis ir įdomus
Šis žaidimas yra labai smagus ir mielas, man patinka, kaip mielos mažytės pelytės šokinėja ir daro viską, šis žaidimas nusipelno 5/5
O Dieve. Šis žaidimas yra labai blogas, man patinka žaisti, bet jis visą laiką sustingo. Ištaisykite šią klaidą.
Tikrai geras žaidimas, kaip ir rudens vaikinai, jie yra labai mieli
Ši programa yra miela! -Bet aš turiu tam tikrų problemų, viena iš jų yra vaisių sumušimo žaidimas, kurį taip sunku praleisti, nes kiekvieną kartą, kai patenku į judančią plytelę, žaidimas vėl ir vėl sugenda, tai apmaudu, tikiuosi, kad tai pataisei. -Man labai patinka šis žaidimas ir norėčiau suteikti dar vieną galimybę, ištaisykite vėlavimus. Labai norėčiau žaisti žavesnį žemėlapį šiame žaidime. Apskritai jis geras ir žavus, kartais tiesiog per vėlu ir man patinka, kad galiu žaisti neprisijungęs taip pat tikiuosi sulaukti atnaujinimo!❤️
Loool Šiniausias šaidimas kuriud žaidžiau
Pereikite prie vaisių sumušimo ir baigiu paskutinę dalį, o tada žaidimas nusprendžia neleisti man perkelti savo veikėjo! Šlamštas! O karūną turintis asmuo yra už 69 mylių, tada, kai yra 1 sekundė, aš prarandu savo karūną vaikinui, kuris yra už 69 mylių. Kiti raundai yra gerai
STAR: Super Tricky Amazing Run Arkády uhtz
Puikus žaidimas tomis dienomis, kai neturiu užsiimti mielai linksmai ir nuostabiai, mėgaukitės.
Angry Birds Friends Arcade sbmt
Nežinau, kaip apibūdinti savo patirtį, bet labai šaunu, kad šis žaidimas tikrai smagus, tai tikrai smagus.😃😍😇
Tai nesmagu, nesmagu, tai nėra nuostabu, ir jiems reikia tai pervadinti keblu.
Tai tik ruduo, vaikinai. Vėluojanti, pilna skelbimų rudens vaikinų versija
Nuostabus žaidimas, bet priežastis, kodėl aš jį turiu 2 Bc kiekvieną kartą, kai laimiu ar pralaimiu, yra pridėjimas, atsiprašau, bet jei jums patinka um, jokių papildymų, prašau! Bc tai tik daro tave turtingesniu... pls
Man patinka šis žaidimas, kaip sapne, tai geriausias žaidimas, kurį aš kada nors bandžiau. Tikrai nežinau, ką apie jį pasakyti, ačiū ir vertinu jį penkiomis žvaigždutėmis, o ir dar kartą ačiū, labanakt/labas rytas, iki
Jį sunku valdyti, jis vėluoja, taip pat užšąla mano telefono ekranas, todėl jį ištryniau. Ir ar galite pašalinti skelbimus, nes tai labai erzina, todėl vertinu jį 2 žvaigždutėmis, nes jame yra labai daug skelbimų ir aš nekenčiu žaidimo, kuriame buvo daug skelbimų, ar galite padaryti jį kelių žaidėjų režimu :c
Man patinka šis žaidimas, jis toks mielas, man patinka užfiksuoti karūną, nes tai taip smagu, nes mini želė laksto ir vejasi, žinai, kad tai labai smagu, bet daug skelbimų
Ši programa yra nuostabi. Žaidžiu ją, kai man nuobodu. Antrą dieną, kai ją nusipirkau, laimėjau finalą, buvau toks laimingas, todėl ačiū, kad tai padarėte♡♡♡♡
Nėra žaidimo, nežaidžia th-as žaidimas keda
Mėgstu visus žaidimus, išskyrus karūnos užfiksavimą.
Man labai patinka šis žaidimas, nes jei įjungiate savo duomenis ar žmoną, nėra jokių priedų, taigi, skiriu jam 5 žvaigždutes, taip, ir jūs galite dėvėti savo personažus... bet ar galite tai pataisyti, jei žaisiu, aš negaliu paleisti ir šokinėkite, sutvarkykite tai
Tai puikus žaidimas, tačiau vienintelė problema yra ta, kad nėra myltiplayer
Aš manau, kad man tai patinka, bet jūs visi jums trukdo, todėl negalite laimėti ir tai miela
Nenoriu suteikti šiam žaidimui 1 žvaigždutės šis žaidimas turi daug problemų 1 lygiai yra labai mažai lygių 2 apie paskutinį lygį visi labai greitai krenta paskutiniame lygyje 3 futbolo lygyje kas eina mėlyna spalva jie pralaimi kiekvieną kartą, kai laimi raudona tai visos problemos, kurias turiu, atnaujinkite šį žaidimą ir pagerinkite žaidimą, yra tiek daug problemų, todėl greitai atnaujinkite šį žaidimą ir perspėkite, neatsisiųskite šio žaidimo iki šio žaidimo atnaujinimo
Tai rudens vaikinų nusiteikimas 🙃 žaidimas neprisijungęs, grafika siaubinga, nerekomenduočiau
Labai blogi vaikinai, jūs darote tokius vaizdingus kaip stuburai ir viskas žaidime yra 👎👎👎👎👎
Atsiprašau, bet šis žaidimas vos nesudaužė mano telefono ir nežinau, kas atsitiko, mano telefonas tiesiog užšąla ir negaliu pajudėti, gerai, kad priverčiau jį sustabdyti, atsiprašau, bet, beje, skiriu tik 3 žvaigždutes, kad jis gražus😁💜✨
Puiku, bet pašalinkite karūnos žaidimą ir per daug skelbimų ir žaisite su AI Bad žaidimu, nebent leisite visiems žaisti su tikrais žaidėjais
Smagu, bet per daug skelbimų ir yra tik 5 lygiai.
Toks blizgus žaidimas ir valdikliai yra niūrūs. Aš ruošiausi gauti didelę pakuotę už 12,99, bet prieš ką nors pirkdamas turiu pabloginti valdiklius. Dėkoju!
Pats žaidimas yra puikus Fall Guys klonas, tačiau neleiskite, kad mieli žiurkėnai jūsų apgaudinėja, nes šiame žaidime nėra daug pasirinkimo galimybių, negalima pasirinkti tokių dalykų kaip grafika, vairasvirtė ir pan., antra, valdikliai yra šiek tiek vangus,trečia ir svarbiausia,šis žaidimas reklamuojamas kaip kelių žaidėjų vakarėlių žaidimas,negerai,žaidimas visiškai neprisijungęs ir veikia su robotais, pastebėsite vangų „žaidėjų“ automatinį judėjimą, ne tik kai kuriais režimais robotai nežino, kaip žaisti.
Gerai, aš naudoju „Bluestacks“ ir atnaujinau jį, o „sedas“ sudužo, todėl 3 žvaigždučių nekentė to žaidimo UGHHHHHH
Tik rudens vaikinų kopija, bet dar blogiau, kad jie net neturi patraukimo funkcijos ir tai dar sunkiau, todėl kas sukūrė šį žaidimą, ištrinkite žaidimą, nes tai yra autorių teisės
Pirmus kelis kartus man neleisdavo žaisti, kaip kad leistų sužaisti vienas rungtynes, bet kai nuėjau į 2 rungtynes, man tiesiog neleisdavo žaisti, nepasirodė mygtukas ok, bet dabar tai daro tai 3 žvaigždutės ir manau, kad jis netikras, nes jis bus 60-30-16-8 ir man tai nepatinka, tai tikrai juokinga ir miela
Tai gerai, bet užtrunka daug laiko, kol jį atsisiunčiau į telefoną, jis vis atstatomas už tai turiu 2 žvaigždutes, bet pats žaidimas yra geras
Grafika yra žema, net negaliu jos valdyti ir blogiausia, kad viskas kainuoja per daug, sutvarkyk tai dabar👉👌👍bet geras darbas💗
Karūnos žaidimas yra labai sunkus jį pašalinti
STAR: Super Tricky Amazing Run آرکید lah
Tai yra nukopijuotas rudens vaikinai, bet man patinka, kad jis nemokamas, todėl 2 žvaigždutės
Tai geras žaidimas, bet tai rudens vaikinų kopija
Šis žaidimas yra visiška šiukšlė, kai pradedu žaisti, mane tiesiog išmuša ir tai tikrai erzina, aš bandžiau 6 kartus, bet nieko, ko norėčiau, kad galėčiau šį žaidimą įvertinti nuliu, bet jums pasisekė, kad vis tiek gavote vienetą🙄
Žaidime buvo DAUG klaidų, bet kursai buvo įdomūs, bet jei nenorite būti išmestas iš programėlės 15 kartų, kol pateksite į kitą kursą
Iš pradžių smagu, bet po kurio laiko pasikartoja ir nuobodu. Daugiau žaidimų prašau. Be to, valdikliai yra labai nepatogūs ir erzina juos naudoti. Galbūt kada nors vėl jį atsisiųsiu, bet kol kas ⭐⭐⭐
Tai tikrai smagu, bet jame yra daug skelbimų, kiekviena sekundė yra reklama
Žaidimas yra įdomus, bet vaisių mini žaidimas yra labai nepatogus. Jūs net nenukentėjote nuo nieko ir vis tiek skrendate visur. Pls pataisykite
Na, tai labai gerai ir yra įvairių iššūkių, bet karūnos žaidimas yra šiek tiek sunkus, bet iš visų, jis yra geriausias