Post by tincchengilire on Feb 7, 2022 16:08:59 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sky Roller ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sky Roller IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kapāt zelts ▞▞▞
▞▞▞ Sky Roller 2022 version ▞▞▞
Tas ir patiešām jautri 💖 Man vienkārši riebjas tās reklāmas, kuras ir tik...kaitinoša 🙄 tā ir lieliska spēle, taču mēģiniet paturēt prātā, ka jums vajadzētu mēģināt veikt dažas izmaiņas, un tad es jums piešķiršu 5 zvaigznes 🌟
Galaxy Invaders Attack - Alien Shooter Arkadne igre oas
Es saku 4 zvaigznes, jo reklāmās visi ir līdzīgi kā '' nav iespējams pārspēt 10. līmeni '', bet es to izdarīju ar savu pirmo mēģinājumu, pretējā gadījumā tā ir lieliska spēle, ko ieteiktu 10/10.
Man patīk pieredze, un spēle liek jums izmēģināt jaunas lietas, bet man nepatīk, ka pēc katra līmeņa tiek rādīta reklāma. Ja vēlaties atbloķēt jebkuru varoni, jums ir jānoskatās vismaz 2 videoklipi, lai atbloķētu varoni, lai skatītos reklāmas par visu, ko darāt šajā spēlē, bet man patīk tas, ka jums nav jāmaksā par labāka pieredze tāpat kā citas spēles.
Bts Btsp
Tā ir laba spēle, bet pārāk daudz reklāmu un tik neglīta. Tas aizver sevi un es būšu 5. līmenī, es nomiršu un atgriezīšos 1. līmenī?! rupjš? Tas dod jums atdzimšanu pēc miršanas spēles sekundē, bet, ja nomirstat spēles beigās, jūs atkal atgriežaties uz sākumu😑
Es jau kādu laiku spēlēju šo spēli, un es to ļoti iesaku! Tā ir patiešām nomierinoša spēle, ko spēlēt stresa gadījumā. Vienīgais trūkums ir tas, ka jūs nenopelnat daudz dārgakmeņu, un līmeņi var būt daudz grūtāki nekā citi.
Tas bija labs, bet tajā bija daudz papildinājumu starp spēli 😬 un tai ir ielādes problēma, tāpēc iesaku spēli neinstalēt
Man patīk šī spēle, bet lietotņu skaits man nepatīk. Es vēlos, lai tajā būtu rakstzīmes un sejas. Bet tā ir spēle, bet ne lietotnes vai rakstzīmes. Ar 3 zvaigznēm vajadzētu pietikt
Sky q cena no 44€, atrastas 20 preces ar nosaukumu: Sky q. ... Reitings: 4.6 7.1K. m79.lv shop logo · Hewlett Packard HP Inc. Adf Pick Roller... Reklāma
Šī spēle ir tik slikta, ka reakcijas laiks nedarbojas, un, mēģinot pārvietot, tā nedarbojas, es šai spēlei būtu piešķīrusi 0 zvaigznes, ja es varētu šo spēli sūkāt.
Šī ir patiešām slikta spēle brīdī, kad es to lejupielādēju un turpināju, es nomiru uzreiz bez iemesla! Es mēģināju kustināt m kājas, bet tās vienkārši palika vidū! Es nezinu, kas ir nepareizi ar šo spēli, bet ir daži acīmredzami labojumi! Tas ir pelnījis 1, un es pie tā palieku! Šo iemeslu dēļ es spēli uzreiz atinstalēju, tāpēc iesaku NEINSTALTĒT ŠO SPĒLI!
Es piešķiru šo, jo esmu 11. līmenī, un tas turpina mani sūtīt atpakaļ uz 9. līmeni, es nezinu, kas notiek ar spēli, es vēlos, lai tas tiktu labots, bet tomēr tā ir lieliska spēle, tā rada atkarību un jautrību, bet kopumā bija ok 😑
Man patika spēle, bet bija daudz papildinājumu, tā kļuva ļoti kaitinoša, bet pati spēle bija lieliska 👌
Noteikti jautra spēle, bet reklāmas ir nedaudz daudz. Es zinu, ka varu izslēgt savu wifi, bet tas neizlabo kavēšanos, nav daudz laika, lai gan kopumā diezgan jautra spēle
Wohnungen in uedorf, Sjogren's neuropathy treatment, Gay ...
Jautri daudz jauku varoņu
Es spēlēju šo spēli tik ilgi, ka aizmigu spēlējot
Ak!! Šeit ir rakstīts "Garlaicīgi! Bet tagad" Es domāju, ka šeit vajadzētu būt "Bored! Tagad kļūstiet vairāk garlaicīgi , man nepatika šī spēle. Grafika šai spēlei ir ļoti slikta un kad mēs pārslīd uz citu pozu, tas nav jēgas un izkļūt ............... !!!!!!!!!!!!!! Tas sastāv no toooooooo daudzhhhh reklāmu, kurām nevajadzētu būt...... .!!!!!!!
... anti, seju atpazīšanu, sr 71, pieejamība, kamera sejas atpazīšana, sejas atpazīšanas temperatūra, ios piekļuves kontrole, huawei mate9. Daudzums
Sky Roller Arcade mkk
Man veicas šajās spēlēs, jo jūs varat veikt tādas lietas kā lēkt, un man patīk sadalīt, jo tas ir mans raksturs. Es nezinu, vai tu to izdarīji tā, bet man nav žēl par pareizrakstību, es vienkārši palieku iekšā, tāpēc tas ir labi, kāpēc
Pirmkārt, ļaujiet man teikt, ka tam nebija daudz spēļu, es teiktu labi, es teikšu, tas man tika ieteikts, tāpēc es to lejupielādēju un biju ĻOTI šokēts, es negaidīju daudz, bet es negaidīju, ka tas bija daudz. vidū grafika bija ok, bet vadīklas bija sarežģītas, spēle nekad nav avarējusi vai nekļūdījusies. Esmu priecīgs par to, es tikai iesaku šo spēli, ja jums ir nepieciešams reālā laika slepkava
🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂
Sky Roller Pelihalli wsbe
Man patīk, ka šī spēle ir tik laba, taču tai ir daudz sīkumu, lai to atbloķētu
Man tas patīk, bet iemesls, kāpēc es tam piešķiru 2 zvaigznes, ir tāpēc, ka 1. jums ir jāmaksā par labāku lietu un 2. Es saņemu tādas pašas drēbes.
Iemesls, kāpēc es to dodu zvaigznēm, ir tāpēc, ka tas ir diezgan labs, bet, kad tu kustini tā kājas, tas ir tik grūti, tāpēc nelejupielādējiet to
PĀRĀK DAUDZ REKLĀMU! Tas ir vairāk reklāmas simulators nekā spēle. Pēc apmēram 5 sekundēm, lai pabeigtu līmeni, tiek parādīta 30 sekunžu reklāma. Man nav nekas pretī ik pa laikam rādīta bezmaksas spēles reklāma, taču tas ir smieklīgi.
Pārāk daudz piedevu
Galaxy Wallpaper Collection: 25 satriecoši attēli jūsu ...
Līmeņi nekļūst grūtāki, tie ir tikai atkārtojumi, vienīgās lietas, ko varat atbloķēt, ir varoņi, kopumā tā ir vienkārši slikti izpildīta spēle. Iesaku jaunākai auditorijai, taču, ja esat pusaudzis un vecāks, šī spēle var viegli nogurt.
elenora patrīcija
Crazy Roller - Sigulda Tarzan - TARZĀNS
Spēlē ir pārāk daudz pirkumu. Un spēle tik ļoti kavējas. Reti kad tas strādā perfekti, un par to es tev došu divas zvaigznes. Man tiešām žēl. ¯\_( ͠° ͟ʖ °͠ )_/¯
Šī spēle ir satriecoša 👌 👏 un tev ir viegli, tāpēc es spēli nezaudēju.
Man bija kļūme vai kļūda, jo katru reizi, kad izdarīju nepareizu kustību, es sāku krist pa zemi. Tāpēc es nekad neesmu saņēmis izmaiņas, ko spēlēt. Tāpēc es tai piešķīru 1 zvaigžņu vērtējumu.
Sky Roller PC un Windows - bezmaksas lejupielāde. Sweet Baby Girl Cleanup 5 - Netīrā mājas makeover personālajiem datoriem un Windows - bezmaksas
Sky Roller Arkády tfxo
Sky Roller Arkada fryk
Fui
Sky Roller tiešsaistē. Spēle Apraksts: Skrituļslidošana ir iecienīta izklaide daudziem jauniešiem, un arī mūsu virtuālie tēli nodarbojas ar skrituļslidošanu
Mans bērns izmēģina šo spēli un ir tik dusmīgs, un viņai ir 8 gadi
Man ļoti patīk lietotne, BET tajā ir pārāk daudz reklāmu, es nevēlos to atinstalēt, bet es domāju, ka varu vienkārši izslēgt reklāmas. Paldies, ka pievienojāt spēlei Patīk, un es mēģināšu tikt galā ar reklāmām. Paldies vēlreiz, ka izveidojāt šis Ak un arī līmeņi REPEAT UN man tas NEPATĪK Nu domāju, es vienkārši darīšu to, ko tas man dod
Spēlējiet Sky Roller Online tiešsaistē bez maksas vietnē LittleGames. Sky Roller Online var spēlēt tiešsaistē bez maksas.
Manuprāt, tas bija šausmīgi, ka tas nepārtraukti traucās, un tas ir nepiedienīgi, ja jūs pārejat uz leģendāriem varoņiem, jo tajā ir redzama viņu apakšveļa! Es tikai iesaku to nepaturēt
Wow super spēle
Stūlba spēle
Tāpēc es pamanīju, ka visi līmeņi ir līdzīgi, un to ir patiešām muļķīgi un garlaicīgi spēlēt, tāpēc, lejupielādējot šo spēli, uzmanieties, ka jums var kļūt ļoti garlaicīgi, un jā, un visi varoņi ir meitenes, nevis zēni, tas tiešām ir stulbs, cerams, ka mans pārskats tas tev palīdz
Tas ir lieliski, un man tas patīk, jo šajā spēlē nav pirkumu, mums ir jānoskatās tikai 3 papildinājumi, lai iegūtu šos leģendāros spēlētājus. Vienīgais iemesls, kāpēc es tev neiedevu 5 zvaigznes, jo retos spēles cilvēkus ir ļoti grūti iegūt, un starp spēli ir DAUDZ papildinājumu, un es vienmēr tieku ārā!!!!!! Es zinu, ka jūs izveidojāt spēli ar smagu darbu, bet, lūdzu, pārbaudiet reklāmas un to, kā nedaudz vieglāk iegūt retos cilvēkus
Iemesls, kāpēc es tam piešķīru četri, nevis pieci, ir tas, ka jūs nevarat mainīt skrituļslidu krāsu, un tas mani patiešām traucē. Iemesls, kāpēc es tai neliku 1, 2 vai 3, ir tāpēc, ka grafika ir patiešām forša. Arī VAROJI IR APbrīnojami!!!!! Tas aizņem mazliet ilgu laiku, lai ielādētu, bet tās tikai kā 3 minutes.So es recamand jums iegūt spēli. Varbūt jums patiks to. 😋