Post by tincchengilire on Feb 7, 2022 16:00:10 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Car Parking Multiplayer ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Car Parking Multiplayer IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy zvyšují tokeny ▞▞▞
▞▞▞ Car Parking Multiplayer 2022 version ▞▞▞
Dobrá hra ale hrozné lagy na multiplayeru
Dobrá hra akorát nevim jak vyresetovat ten tuning. Prosim o odpověď.
Aktualizace je docela dobrá, ale je tu tolik chyb, jako že vám zamrzne obrazovka a časem to zčerná obrazovka a spadne idk, pokud je to moje cp nebo hra, opravte to prosím
Ohledně nové aktualizace jako hráče, který hrál před ní. Nová aktualizace nezapočítává vaše předchozí zkušenosti do úspěchů. Pokud jste získali 81/100 pokladů, které se tam nepočítají, pokud najdete dalších 19 pokladů, řekne to pouze, že jste jich našli 19 u svých úspěchů. Stejně jako hodiny, které jste hráli dříve, se nepočítají, pouze hodiny odehrané od aktualizace. Nový kamerový a zobrazovací systém je horší než dříve, protože je příliš závadný a matoucí.
Veškerá zábava a hry, dokud vás někdo pomocí game guardian nevyzve na závod a objeví se chyba, že hraji na dvou zařízeních se stejným účtem, ale peníze nejsou stejné a melodie na mém autě nejsou stejné, opravte to, každopádně pěkná hra .
Play Together कैज़ुअल गेम adx
Nevím jestli to má taky někdo ale po aktualizaci nemůžu hrát s kamarádi město a auto jsou sice pěkné ale rád bych aby se mohli otevřít dveře.
Proč musíme platit za nová auta? v nové aktualizaci také chybí grafika.
Píčovina
Měl jsem hru nainstalovanou a najednou se sama odinstalovala a když se ji teď pokusím nainstalovat, hlásí, že nastal problém a nenainstaluje se
Špatné ovládání
Velmi těžké získat zlaté mince zdarma ve hře by bylo možné s více auty a mody a tuningem a bodykity kol
aktualizované zvuky již nejsou autentické ani realistické, to byla některá z her.
Parkování Multiplayer Mod APK Stáhnout nejnovější verzi ...
Hra s autem je super dobrá, hrál jsem ji na Samsung note 10, ale nefunguje na Google Pixel 4
Byla to dobrá hra, ale po aktualizaci se velmi zaostávala a proč jste zrušili celosvětový prodej?
Je to dobrá hra ale špatná grafika kdyby byla dobrá tak dám 5 hvězd ale není proto dávám 2 hvězdy
Ahoj, tato hra je velmi zajímavá a kvalitní doporučuji hezká grafika a i simulace
Neměli byste znovu vytvářet žádná pravidla pro závady, protože závadní lidé stále unikli ze serveru černé listiny
Megaaaa
Nemám žádná světová auta kamera je na hovno, hluk motoru je špatný ppl lízat hlásit ostatní hráče pro zábavu tato nová aktualizace je na hovno byla skvělá hra, ale teď je to buggered.tak jak mohu získat světová auta zpět bez instalace hry a pokus pro přeinstalaci prosím pomozte.
Hra se mi opravdu líbí, ale myslím, že musíme dát odnímatelnou střechu do každého auta bez střechy, jako to, co jste dělali v Rolls Royce, ale nevydělávejte mince, abyste si kupovali odnímatelné střechy, a potřebuje cyklus počasí, abychom mohli cítit, jak to funguje. jako řízení s atmosférou, milujte hru!
Super appdate ale přišel jsme o svuj dům za 500 000k tak doufam že to nějak vyřešit a že ty peníze nebudu muset šetřit po druhém
VR Parking Simulator APK - Nejnovější Verze 1.0 - Android ...
Je to zábavná hra, jen některé úrovně nejsou nejlepší, některé z nich nemáte dost času, zvláště pokud musíte dělat náklaďák nebo je sbírat. ale je to zábavná hra
Parkovací multiplayer znám už dlouho, ale ještě větší zábava by byla, kdybych přidal škoda superb a škoda kodiaq💪🧠
Měli byste přidat režim sport + a pokaždé, když si chcete koupit auto, peníze jdou pryč a vy musíte vydělávat peníze znovu a znovu a na starém parkovišti a tam je policejní stanice a hasičská stanice a nemocnice nemůžeme být nic a v ostatních věcech musíme platit skutečné peníze 😡 a pneumatiky byste měli přidat za jízdy a když vám ukáže pouze jeden převod, například pouze manuál. Nové parkoviště tak miluji skutečnost, že nová auta mají jako všechno. Nemohu spustit vaše auto
Proč se mé úspěchy neaktualizují, našel jsem všechny poklady, ale nezobrazuje se to v achievementech
Mam novy telefon a aplikace nefunguje. Na starém telefonu v pohode bezelo a tady není prosim o opravu.
Plz vraťte starý zvuk auta Všem hráčům se nelíbí zvuk této verze..
Je tolik fanoušků, kteří hledají Car Parking Multiplayer Beta 4.8.5.1. ... které obsahují Závody v autě 2021 a Bus Simulator Ultimate Skin.
Úhel kamery je velmi opožděný a v tunelech úhel kamery šílí. Měl jsem účet na jiném zařízení, ke kterému jsem se přihlásil a pak byly všechny mé peníze, auta a postavy pryč. Měl jsem mnoho dobrých aut. Opravte prosím tyto problémy
Kokotina píčovina debilovina k hovnu
Každou minutu mrzne
Car Parking Multiplayer APK 4.8.4.9 stažení pro Android
Car Parking Multiplayer [4.8.4.20] MOD APK Hack ... - 9MOD
Žádná geming fak hra
Umíte parkovat? Zkuste to v nové hře Real Car Parking 2
hra je dobrá, ale musí tam zapracovat na ukládání a načítání. jinak jsou v seznamu přátel vždy chyby. jinak je hra dost dobrá na to, aby se dobře bavila
Hra se mi seká
Car Parking Multiplayer Simulation kcb
Komunita služby Steam :: Car Mechanic Simulator 2018
Měli byste dát ještě jednu možnost, a to, že ve hře je přítomno celé auto jednoho hráče během hry online nebo offline
Do you love car games? Experience real car driving and improve your driving skills with the best car simulator Real Car Parking Multiplayer.
Nemohu udělat manuální režim a to je jediný režim, ve kterém se mi líbí, prosím, můžete to opravit, abych to mohl vrátit 5 hvězdičkami a nebudu hrát, dokud nebude k dispozici manuální režim
Prosím přidejte audi a3 starou nebo novou to my je jedno jakou ale přidejte prosím ji.a Audi a80 a elektro auto
Ahoj, hodnotím 4 hvězdičkami, hra se mi líbí, je krásná a cool, líbí se mi auta, ale někteří hráči používají hacky a cheaty a glitchery/Chrome auto je špatné, protože je potřeba ho odstranit ze hry a opravte prosím hlasový chat. glicthing and bugging, miluji hru, děkuji vám doufám, že jste si to přečetli
Miluji tuto hru, nemá žádné reklamy a jsem rád, že se vyvíjí. ale dejte nám prosím více stejného vozu a abychom se mohli zbavit jakéhokoli nechtěného volného auta. Byl bych rád, kdyby byla k 70 Mutsangu přidána přední spona 69 jako součást karosérie přední svorky. Bylo by to mnohem jednodušší než přidat další auto. Více Skybox Filters by bylo extra hezké a možná udělat mapu ještě větší, než už je, by bylo ještě sladší.
Nejde to zapnout
Co je se zvukem aut od nové aktualizace? ,Mám Mustanga, který zní jako Toyota???!!!
Car Parking Multiplayer სიმულაცია etpg
Je tu hacker ment96 Jeto nanic kupuje všechna auta za 50 000 000